45 cm-es silver sterling nyaklánc

//45 cm-es silver sterling nyaklánc

45 cm-es silver sterling nyaklánc

8 890 Ft (7 000 Ft + ÁFA)

  • 45 cm hosszú nyaklánc

  • 925 silver sterling tisztaságú ezüst

  • 3 darab, kör alakú, selyem zöld színű swarovski kristály

  • V kivágású ruhához

  • Nyár típusú hölgyek számára

Cikkszám: P1120381 Kategória:

Leírás

925 STERLING SILER

Ezt a nyakláncot 92,5%-os tisztaságú ezüst ötvözetből alkottuk meg! Ezt nevezik 925 sterling silvernek. 7,5%-ban rezet, vagy egyéb fémet (nickel vagy cink) tartalmaz. Amennyiben fémallergia áll fenn a nickelre vagy a rézre, abban az esetben az ékszer viselésétől bekövetkező fémallergia leggyakrabban a következő bőrtünetekkel jelentkezik: vörösség, viszketés, duzzanat, hámló-kiszáradt bőr. Hosszabb fennállás esetén a bőr megvastagodik, berepedezik. Bizonyos esetekben a bőrtünet lehet csalánkiütésszerű is, viszkető, nedvező, apró hólyagos bőrelváltozásokkal. Amennyiben bármilyen tünet jelentkezik, javasoljuk bőrgyógyász szakorvos felkeresését.

SELYEM ZÖLD SZÍNŰ SWAROVSKI KRISTÁLY

A zöld szín figyelmessé tesz. Kiegyensúlyozó, testet-lelket-szellemet nyugtató hatása mindenki számára ismert. A természet színeként harmóniát teremt, és konkrét segítséget nyújt a mindennapokon. Jó mellékhatása, hogy egyidejűleg ellazít, nyugodtabbá teszi a légzést, kisimítja az izmokat, tehát lámpaláz esetén is segít. Hatása testünkre: álmatlanság, túlerőltetett szemek és fertőzések ellen jó. Nyugtató hatással bír ez a szín. Nagyon hatásos lehet klausztrofóbia esetén. A zöld minden színnel összhangban van, ezért ha más színből kicsit túl vagyunk adagolva, csak használjunk zöldet és egyensúlyba kerülünk. Bővebb információt a zöld színről a KRIZO Akaadémiában olvashatsz.

“V” KIVÁGÁSÚ RUHÁKHOZ

NYÁR TÍPUSÚ HÖLGYEKNEK

Nyár típusba tartozó nők és férfiak megjelenése sejtelmes, klasszikus eleganciát sugall. Ez a típus szokta a leggyakrabban szürke egérkének érezni magát, amit élénk, erős színekkel próbál kompenzálni. Ez azonban a lehető legrosszabb választásnak bizonyulhat a számára. Az évszak színpalettája hasonlóképp hideg mint a Télnek, színei azonban világosabbak és ködösebbek annál. A Nyár igazi pasztell típus, akit a lágy, visszafogott, tört színek tesznek igazán elragadóvá. Színei: hidegek, világosak és törtek. Bővebb információt a nyár típusú emberekről a KRIZO Akaadémiában olvashatsz

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.